Balmuir-kasmirkisa

Paluu lomaltamme Välimeren auringosta koleaan kotimaiseen marraskuuhun kirpaisi etenkin, kun koneen pyörät osuivat Helsinki-Vantaan rännän peittämään lentokenttään torstaina. Sittemmin lumi on sulanut, mutta asusteilta ja vaatteilta vaaditaan kaamoksen vuoksi koleudelta suojaamisen ohella myös mieltä piristävää vaikutusta.

Lauantain kaupungilla kiertelyyn sopiva asuni koostui Monclerin untuvatakista, Etron villikuosisesta mekosta, Chanelin tilavasta laukusta ja Hoganin kimalletennareista. Väriä päivään toivat Balmuirin kasmirvillaiset huivi* ja pipo*, joiden molempien väri on Lipstick.

Hauskat hapsut ihastuttavat minua Balmuirin huivissa ja pipossa.

Parasta on kuitenkin materiaali: höyhenenkevyt ja unelman pehmeä kasmir.

Suureksi ilokseni sain mahdollisuuden arpoa blogissani yhden samanlaisen Balmuirin Helsinki-huivin, joka minulla on kuvissa itselläni kaulassa. Mikä parasta, voittaja saa valita palkintonsa yhdeksästä herkullisesta eri värivaihtoehdosta. Katso värit tästä ja valitse suosikkisi.

Osallistuminen on helppoa: kirjoita blogini kommenttiosioon 23.11. mennessä, mikä talvinen vaate tai asuste ilahduttaa eniten sinun mieltäsi ilmojen kylmetessä. Kerro myös, minkä värin Balmuirin Helsinki-huivista valitsisit, jos arvonta suosii sinua. Muista lisätä mukaan sähköpostiosoitteesi, jotta osaan huhuilla perääsi, mikäli juuri sinä olet voittaja.

Suloista sunnuntaita – ja onnea arvontaan!

Sydämellisin toivotuksin,

Mirva

 

*Tuote on saatu valmistajalta.

 

 

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*