Boss-myymälän avajaiset

Kun maailmantalous nikottelee, tuntuu välillä siltä, että kaupungilla on liikaa tyhjää liiketilaa. Siksi jokainen uusi putiikki on aina ilonaihe. Paitsi, että sellaisen avautuminen merkitsee hienoja uusia shoppailumahdollisuuksia, se tarkoittaa myös työpaikkoja. Olikin iloinen yllätys saada kutsu Boss-vaatebrändin Helsingin lippulaivaliikkeen (Aleksi 44) avajaisiin, jotka pidettiin perjantaina 10. lokakuuta. Tunnelma oli juhlava – olivathan siniristiliput saloissa Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivän kunniaksi.

Saavuin paikalle hitusen myöhässä suoraan toisesta tilaisuudesta ja tuntui, että tilaisuudessa kuohui jo koko kotikaupunkini muotikerma.

Karismaattisen upea Kaarina Kivilahti kauniin Karina-tyttärensä kera. Keskellä eräs 160-senttinen bloggaaja.

Mallisto tarjosi rutkasti ratkaisuja etenkin bisnesnaisen pukeutumishuoliin. Saksalaiseen tyyliin hyvä laatu huokui jokaisesta vaatekappaleesta. Jo 1920-luvulla taipaleensa miestenvaatepukimona aloittanut Boss nimittäin taitaa räätälöinnin. Siksi jokainen asu on vuorikangasta myöten laadukkaasti viimeistelty.

Bossin taival on alkanut miesten puvuista. Niihin liittyvä osaaminen eli istuva vuori, kauniisti viimeistellyt yksityiskohdat ja taiten valitut materiaalit on nykyään siirretty myös naisten pukeutumiseen.

Bossin myymälä on nykyään yksi niistä harvoista paikoista, joissa miehet saavat puvun valitsemiseen koulutetuilta myyjiltä palvelua vanhan ajan herrainvaatehtimon tapaan.

Myymälässä kannattaa vierailla myös tyylikkään sisustuksen vuoksi. Sen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota juuri niihin keskeisimpiin seikkoihin: valoon, selkeyteen ja linjakkuuteen.

Sisustukseen kuuluu selkeitä linjoja, kimaltava kristallikruunu ja lempikukkiani: valkoisia orkideoita.

Sisustussuunnittelussa mukana ollut arkkitehti Tiina Tiusanen ja minä. Mekkoni on Max Maran, pitsijakku Dolce & Gabbanan jo edesmenneen kakkosmalliston D & G:n. Höyhenpanta on By Malene Birgerin, buutsit Tosca Blun, helmet & laukku Chanelin ja korvakorut rakastamastani pariisilaisesta korumyymälästä Philippe Ferrandis’sta.

Takana on siis vauhdikkaan sosiaalinen perjantai. Siksi lauantaihini kuuluu kotoilua: pyykkäystä, sämpylöiden leivontaa, silakkapihvien paistamista ja loppuillasta ehkä riehakkaasti jokin Agatha Christien Hercule Poirot -jaksoista Netflixistä.

Fantastisen rentouttavaa viikonloppua Sinulle!

Sydämellisin toivotuksin,

Mirva

Ps. Hurmaava Versace-tuoksukisa jatkuu blogissani! Lue lisää tästä.

 

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*