Flow 2015

Helsingin Suvilahdessa järjestettävistä Flow-festareista on sukeutunut monelle yksi kaupunkikesän kohokohdista. Viime viikonloppuna järjestetyt festarit lunastivat tänäkin vuonna odotukset. Musiikin ja mainion tunnelman ohella Flow on loistopaikka treffata kaikki kesälaitumilta palanneet ystävät kerralla.

Se ikoninen kaasukello ennen auringonlaskua.

Omat festarini alkoivat sunnuntaina American Expressin järjestämällä brunssilla, jossa tarjoiltiin pian Kampissa uuden ravintolan avaavan Hodarin & Hummerin herkkuja.

American Expressin vip-tila on somistettu kultakorttia symboloivilla koristeilla.

Valitsin festariasukseni Versace Collectionin väljän kesämekon ja YSL:n vyön. Korvakorut ovat löytö New Yorkin Harlemista, laukku Louis Vuittonin ja aurinkolasit YSL:n.

Yksi päivän suosikeistani oli aina yhtä loistava Timo Lassy Band.

Karismaattinen Emma Salokoski ja ihanien naisäänten kuoro.

Aiempien vuosien tapaan Lansonin samppanjabaari oli ykköskohtauspaikka.

Marimekon sisustama, kotoisa baari ilahdutti etenkin ulkomaisten kävijöiden mieltä.

Kiitos siis upeista elämyksistä, Flow! Nähdään taas ensi vuonna!

Lämmöllä,

Mirva

 

 

4 Comments

 1. JaanaJ 4 vuotta ago

  Ihanaa, että sää suosi Flow festaria. Sää vaikuttaa niin paljon tunnelmaan. Olen itsekin kiertänyt festareita tänä kesänä ja kyllä tunnelma latistuu, kun vettä sataa taivaan täydeltä.
  Sinulla on upea asukokonaisuus! Kiva kun jaat kokemuksesi kuvin- vip-tila näyttää hyvältä ja Marimekon sisustama baari hauskalta.

  • Author
   Mirva Saukkola 4 vuotta ago

   Hei Jaana, ja lämmin kiitos ihanasta viestistäsi! Millä festareilla Sinä olet tänä vuonna käynyt? Mitkä olivat suosikkejasi? Aurinkoista päivää! Lämmöllä, Mirva

 2. JaanaJ 4 vuotta ago

  Olen kiertänyt pieniä ja vähän isompia festareita: Haku Päällä Kurikassa, Lentäjien Juhannus Kauhavalla (ei varsinaisesti festarin nimellä), Swamp Rock Hyrynsalmella, Sulkavan Souduilla esiintyi myös bändejä, mutta nekään eivät olleet festarin nimellä, Vauhtiajot Seinäjoella ja Tikkurila Festivaali Vantaalla. Ensi viikolla sitten Vanhan Paukun Venetsialaiset Lapualla. Kaikki olivat erilaisia festareita ja osassa olen ollut useampana vuotena, mutta sään puolesta ja muutenkin ensimmäistä kertaa Tikkurila Festivaali jäi positiivisena mieleen. Tikkurilassa oli kaksi lavaa ja kaikki toimi loistavasti, vaikka ihmisiä olikin paljon. Kaikkia näitä yhdistää Elonkerjuu niminen bändi eli kierrän heidän keikoilla :), mutta toki samalla kerralla tulee kuunneltua muitakin bändejä.
  Helteisiä elokuun päiviä toivoen Jaana

  • Author
   Mirva Saukkola 4 vuotta ago

   Kuulostaa huikealta kierrokselta! Tosi kiinnostavia paikkoja ja ainakin minulle monia ennalta tuntemattomia tapahtumia!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*