Hanna Sumarin ruokakirja & kevään 2015 Gant-sisustusmallisto

Olen kiitänyt koko päivän kaupungilla, mutta silti tuntenut oloni tavallistakin kotoisammaksi. Syy? Kun samaan päivään kuuluu sekä kirjanjulkaisujuhlat ystäväni Hanna Sumarin hurmaavassa talossa että Gant-sisustusmallistoon tutustuminen, ei voi kuin viihtyä.

Skoolasimme Hannan upealle kirjalle kauniisti helähtävillä, vanhoilla kristallilaseilla.

Mutta ensin siis Hannan luo espoolaiseen puutaloon. Tänään juhlittiin Hannan uutta kirjaa nimeltä Pienet suuret reseptit (Readme). Kielen vievistä kotiruokaresepteistä sekä Kirsikka Simbergin ja Tuukka Koiviston taidokkaista kuvista koostuva teos viettelee kokkaamaan. Sivujen selailu sai minut hullaantumaan pähkinäpestosta, marokkolaiseen tapaan valmistetusta kanasta ja ananascarpacciosta. Toki myös tilaisuuden tarjoilu, joka perustui kirjan resepteihin, heitti vettä myllyyn.

Häikäisevä kirjailijatar Hanna Sumari ja minä. Mekkoni on Joseph Altuzarran Target-ketjulle suunnittelemasta edullisesta erikoismallistosta, jota voi tilata muun muassa Net-a-Porter-nettikaupasta. Vyö on Yves Saint Laurentin, korvakorut Furlan.

Kaunis kattaus maittavine herkkuineen Hannan kodissa.

Mikä ihana keittokirja! Sivun 117 oliivipasta pääsee kokeiluun vielä tällä viikolla.

Julkistusjuhlissa vierailun ohella ennätin myös ihailla Gantin sisustusmalliston ensi kevään tuulia niiden esittelypäivässä. Sen mittaan selvisi, että tähdet tuikkivat Gantilla edelleen, mutta länsirannikon heleät värit ovat kiilaamassa minulle viime kesänä tutuksi tulleen Long Islandin Hamptonsin klassisen sävykartan kylkeen.

Tähtityynyt on ensi kesänä painettu maanläheisille kankaille.

Neulottujen torkkupeittojen väriskaala on pehmeä ja korallinen.

Kylpyhuoneessa pysytellään raikkaan sinivalkoisen sävyissä.

Uusin astiavalikoima pitäytyy harmaan ja luonnonvalkoisen pehmeissä sävyissä.

Kokonaisuudessaan tiistaini siis inspiroi minua kokkaamaan ja sisustamaan. Viikonloppuna aionkin ottaa tämän haasteen vastaan ja käpertyä hoitamaan kotia. Sitä ennen viikkoon tulee kuitenkin mahtumaan vielä roppakaupalla eri menoja…

Vauhdikasta viikon jatkoa myös Sinulle!

Lämpimin toivotuksin,

Mirva

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*