Hellehuolia

Rakastan kuumaa kesäsäätä yli kaiken. Erityisen hemmottelevaa on hakeutua paahteisena päivänä merelle tai sen rannalle.

veneily

Veneily kuumana päivänä on parasta! Jos paahde yltyy kovaksi, voi aina polskahtaa vilvoittavalle uinnille.

Kun helle kuitenkin jatkuu vaikka lomat on ohi, ollaan uudenlaisten haasteiden edessä. Ainakin minusta tuntuu nololta saapua työtapaamiseen naama hikisenä ja meikit sulaneina. Tilannetta pahentaa vielä se, ettei  minulla ole autoa, sillä olen surkea kuski ja asun vain vartin matkan päässä keskustasta. Niinpä vaihtoehtonani on saapua paikan päälle joko pyörä- tai bussimatkan jäljiltä valmiina hiki päässä. Tähän mennessä olen valinnut ensin mainitun.

Eilenkin saavuin ravintola Salutorgetiin (Pohjoisesplanadi 15) työlounaalle naama punoittaen ja hiusraja hikisenä. Onneksi lounasseuranani oli mitä sydämellisin yhteistyökumppani, jolla riittää huumorintajua.

salutorget1

Salutorgetin klassikkoannos, muhkea Toast Skagen, sopii kuuman päivän lounaaksi kuin nenä päähän.

Pakko todeta, että tällä kertaa silmä väisti yleensä niin houkuttelevat lämpimät ruoat ja hakeutui suoraan kylmiin vaihtoehtoihin.

salutorget

Salutorgetista bongattu ehdokas kaupungin parhaaksi kesäjälkiruoaksi: tuoreita marjoja sitrusgranitan ja mascarpone-juuston kera.

Olen jo hyväksynyt sen, että paraskin meikkivoide sulaa pois näillä keleillä. Olen kuitenkin löytänyt muutaman luottotuotteen, joiden avulla mielestäni muistutan edes etäisesti työminääni saudanlaudepersoonani sijaan.

kiko_milano

Aina Italiassa reissatessani ostan paikallisista, todella edullisista Kiko Milanon myymälöistä merkin kestohuulipunaa ja vedenkestävää silmänrajausväriä. Kumpikin kestää kuin synti, mutta niiden levityksessä on niksinsä: rajausvärin kuivumisaika on tavallista pitempi ja punaa tulee levittää erittäin säästeliäästi hyvin kostutetuille huulille

kulmatuote

Kestävin tuntemani kulmatuote tulee Make Up For Everiltä. Pitää pintansa jopa tropiikissa, sillä testattu on!

kauneustuotteet

Biothermin deodorantti pitää kainalot kuivempina eikä hellävaraisuudessaan raatele niitä carpacciomaisiksi, kuten minulla monen muun merkin kanssa käy. Batisten kuivasampoo kohottaa liimalettimäiseksi latistunutta kampausta.

vaniljatuoksu

Uusi kesätuoksurakkauteni: venetsialaisen Monothemen hurmaava luomuvaniljaeliksiiri.

Mihin tuotteisiin Sinä luotat hurjimmilla helteillä? Olisi ihanaa saada kuulla niistä enemmän.

Aurinkoista päivää Sinulle!
Energisin työterveisin,
Mirva

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*