Helsingin uusin design-hotelli: Indigo

Ikioma pikku pääkaupunkimme Helsinki ei ole niin suuri metropoli, että sinne avautuisi uusia hotelleja harvasen viikko. Siksi tyylikäs uusi majapaikka on aina ison tason uutinen. Pääsin kurkistamaan Pohjoismaiden ensimmäiseen Hotel Indigoon, joka avautui osoitteeseen Bulevardi 26 – ihanalle kadunpätkälle, josta löytyvä monet suosikkini, kuten klassinen Ekbergin kahvila tai Niina Kurkisen ikielegantti Nina’s-liike, josta (hyvinkin) monet Louboutinin kengät ovat matkanneet kotiini.

Vaikka Indigo-ketjun hotelleja sijaitsee eri puolilla maailmaa Pariisista aina Tel Aviviin, ne heijastavat aina oman alueensa identiteettiä. Bulevardin Indigon seinään onkin ikuistettu Helsingin Design Districtin henkeä symboloivia asioita Pelago-polkupyörästä Minna Parikan kenkään. Himoittuja Pelagon pyöriä kuulemma on myös varattu asiakkaiden käyttöön! Kenkiä taas on käytetty somisteina vitriineissä.

Tärkeintä hyvässä hotelliyössä ovat makeat unet. Siksi sänkyihin on panostettu. Muutenkin hyvä olo on tärkeä elementti Indigon palveluiden valikoimassa. Ihanien saunojen ja joogastudion ohella talosta löytyy muun muassa maittavia mehuja tarjoava Soup & Juice -kahvila ja lähiruokaa tarjoileva Bröd-ravintola. Jopa neuvottelutiloissa perinteisen tuolin voi korvata jumppapallolla!

Osa huoneista on saanut teemakseen lähellä sijaitsevan sataman. Siksi seinää koristavat laivojen kuvat ja lampunjalka tuo tyylillään mieleen teollisuusrakennukset.

Panen hotellissa aina ensimmäisten joukossa merkille kylpytuotteet. Indigon valinta on aistit herättävä amerikkalaismerkki Aveda, joka nojautuu luonnon raaka-aineisiin.

Tervetuloa siis kaupunkiin, Indigo! Uskon, että tarjoat tyylikkäitä lepohetkiä muualta tuleville ja maittavia ravintolakokemuksia meille paikallisille.

Rentouttavaa sunnuntaita!

Lämmöllä,

Mirva

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*