Kasvohoitojen kuninkaallinen

Nuorena naisena en ymmärtänyt kasvohoitojen hurmaa. Keski-ikäisenä miellän ne liki välttämättömiksi. Kun koko viikko kuluu kellon saneltavana eikä vapaahetkiä juuri liikene, on autuaallista asettua hoitopedille tunniksi tai kahdeksi asiantuntevan hoitajan käsiin. Jo torkut keskellä päivää ovat kullan arvoista ylellisyyttä – puhumattakaan sitten siitä, että ammattilainen putsaa niiden aikana huokosesi ja imeyttää kalaharimaisesta kuivuudesta kärsivään ihoosi rypyt sileyttäviä tehotuotteita.

Reilu viikko sitten perjantaina (eli kohtalokkaaksi tunnettuna päivämääränä 11. syyskuuta) vierailin helsinkiläisessä Living Day Spassa (Yrjönk. 28) kokemassa hyperrentouttavan hoidon. Kasvoja kuulakoittavien toimien lisäksi parituntiseen sessioon kuului taiten tehty kokovartalohieronta.

Hoito tehtiin australialaisen Jurlique-luomusarjan tuotteilla. Niistä löytyy runsaasti ratkaisuja elottoman näköiselle, stressistä kärsivälle iholle.

Itse ihastuin kotihoitotuotteista etenkin Herbal Recovery Advanced Serumiin (toinen oik.), joka auttaa tasoittamaan ja kuulakoittamaan ihon sävyä. Pahin iho-ongelmani nimittäin on varomattoman auringossa oleilun myötä kehittyneet pigmenttiläiskät.

Living Day Spassa satsataan yksityiskohtiin. Kauniit hoitohuoneet ovat tyylikkäästi viimeisteltyjä. Bulkkikylpytakin sijaan asiakkaat saavat verhoutua Balmuirin ylelliseen pellavaversioon.

Hoitohuoneen kukkakoristettu vuode.

Living Day Span tunnelmallisista pukuhuonetiloista pääsee kynttilälyhtyjä seuraten Helsingin viehkeimpään hammamiin. Höyrysauna on löylyihin tottuneelle suomalaisellekin kyllin kuuma, mutta ei polttava. Elegantit mosaiikit hellivät silmää.

Hoidon päättymisen jälkeen voi vielä rentoutua tumman suklaan ja hedelmien kera tarjottua omenateetä siemaillen.

Minulle kasvohoito on täydellinen tapa startata viikonloppu. Sekin tosin lienee ilmentymä keski-iästä. On taivaallista palata puhtain, hoidetuin kasvoin kotiin ja käpertyä sohvan nurkkaan kuuntelemaan musiikkia. Ajatus meikkaamisesta ja radalle lähtemisestä ei voisi tuntua kaukaisemmalta.

Rentouttavaa sunnuntaita Sinulle!

Aurinkoisin toivotuksin,

Mirva

 

* Postaus on tehty yhteistyössä Jurliquen ja Living Day Span kanssa.

 

 

4 Comments

 1. saga 3 vuotta ago

  Osui ja upposi! Se on juuri noin, että perjantai-illan ulkona riekkumiset ei jaksa kiinnostaa, kun tarjolla on muuta rentoutusta. Kiitos tyylikkäästä blogista! Saga

  • Author
   Mirva Saukkola 3 vuotta ago

   Niinpä! Tänäkin viikonloppuna perjantai-iltani kului Hercule Poirot’n seurassa, kun taas lauantaina uppouduin Elsa Schiaparellin elämäkertaan neljän seinän sisällä. Ihanaa sunnuntaita Sinulle, Saga! Lämmöllä, Mirva

 2. Maiju 3 vuotta ago

  Olin itsekin Living Day Spassa heinäkuussa testaamassa Jurlique kasvohoidon ja se oli melkein ihanin kokemus ikinä.

  • Author
   Mirva Saukkola 3 vuotta ago

   Kyllä, se oli totaalinen nirvana! Loistava tapa aloittaa viikonloppu!

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*