Kevään 2015 aurinkolasit

Mitä urpompi talvisää, sitä lohdullisempaa on unelmoida keväästä. Siksi lukuisten muotitalojen aurinko- ja silmälaseista vastaavan Luxottican kevätmallistojen esittely osuikin juuri oikeaan päivään. Torstaina 8. tammikuuta Helsingissä vihmoi räntää ja tuuli pörrötti tukan päässä. Tuskin siis parempaa hetkeä saattaisi löytyä aurinkolasien ihailemiseen ja kevään ensi säteistä haaveiluun.

Fantastisinta uusissa laseissa mielestäni ovat värit. Ray-Ban päällystää kevääksi Wayfarer-pokansa eri sävyisillä farkkukankailla.Vuonna 1952 luotu lasimalli on klassikko, joka nähtiin muun muassa James Deanin silmillä elokuvassa Kapinallinen (1955) ja Peter Fondalla Easyriderissa (1969).

Emporio Armanin aurinkolasit

Rätkyvärien sijaan Emporio Armani tukeutui pehmeisiin pastelleihin. Näiden lasien ehdoton valtti meidän leveyspiireillämme oli myös se, ettei niitä oltu ylimitoitettu. Näin ollen ne eivät piirrä korkeista poskipäistään tunnettujen suomalaisnaistenkaan kasvoille painautumia.

Hillitty Giorgio Armani panosti harmaaseen. Muovikehysten ohella tarjolla oli myös villaflanellilla päällystettyjä. Mikä mainio pari bisnespuvulle!

Pradan ärhäkkä punainen vetosi minuun kuitenkin heti.

Prada aurinkolasit ss2015

Kokeilemistani laseista oma ykkössuosikkini löytyi niin ikään Pradan mallistosta. Näihin laseihin saatan keväämmällä panostaa, sillä ne ovat peittävydessään satsaus silmänympärysihon hyvinvoinnille. Lämmin kiitos kuvasta Sissis-blogin ihanalle Sissille!

Keväästä unelmointi antaa voimaa. Ja joka päivähän valon määrä lisääntyy. Ei siis aikaakaan, kun aurinkolasit ovat taas yksi käsilaukkuun aamulla pakattavista must-asusteista.

Haaveillaan siis keväästä ja nautitaan talven kotoilusta. Tunnelmallista lauantaita Sinulle!

Lämmöllä,

Mirva

PS. Vielä tänään & huomenna ehdit osallistua blogini Matkamessu-kisaan, jonka palkintona on lippuja näille inspiroiville messuille. Käy siis kertomassa hurmaavimmista reissumuistoistasi!

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*