Kiitos & näkemiin, vuosi 2014!

Uuden vuoden lähestyessä tulee väkisinkin mietittyä kulunutta vuotta. Monessa suhteessa 2014 tarjosikin minulle kiinnostavia kokemuksia ja elämyksiä, joista voin vain olla kiitollinen.

Tammikuu 2014 kului kiireisissä merkeissä: keskityin tulevan Etiketti-kirjani (WSOY) käsikirjoitukseen, jonka olin luvannut valmistuvan maaliskuun loppuun mennessä. Kuvassa uskollinen tietokoneeni sekä Chanelin pari vuotta sitten hankittu läppärilaukku.

Helmikuussa päätin siirtyä leudompaan ilmastoon naputtelemaan käsikirjoitustani: ensin Etelä-Thaimaahan snorklaamaan, sitten Bangkokiiin. Kuva on kuulusta Wat Traimitin temppelistä, johon on sijoitettu 5,5 tonnin painoinen, kultainen Buddha-veistos.

Maalis-huhtikuussa keskitin voimani kirjoittamisen ohella House of Elliottille suunnittelemani Little Black Dress -korumalliston lanseeraukseen. Käsinsidotun, mustista onyksipalloista, makean veden helmistä ja mokkanahasta valmistettu mallisto koostuu pitkästä kaulakorusta ja rannekorusta. Kaulakorun voi halutessaan kieputtaa jopa kolmasti kaulan ympärille. Tai sitten sen voi yhdistää rannekoruun, jolloin niistä syntyy elengantti vyö. Nimi tulee siitä, että kuten pikkumusta, myös tämä korusarja muuntautuu aamusta iltaan sinua palvellen. Lue lisää tästä.

Huhtikuun lopulla valmistauduimme matkaamaan New Yorkiin, jonka nuorekas Williamsburgin kaupunginosa Brooklynissä tarjosi meille kodin useamman kuukauden ajan. Hurmaannuimme kotoisasta suurkaupungista – enkä voi vähätellä muotihoukutusten määrää.

Myös herkuttelu kohosi NYCissä huippuunsa. Kuva on Brooklynin sillan vierellä sijaitsevasta River Cafésta, jonka legendaariseen sunnuntaibrunssiin on yleensä mahdutettu kulinarismin palvotuimmat raaka-aineet ostereista tryffeleihin ja hummeriin. Mekkoni on Antonio Marrasin, korvakorut Kenneth Jay Lanen.

Heinäkuuksi palasimme Eurooppaan sopivasti lomakaudeksi, jonka vietimme omalla puuveneellä puksuttelun ohella muun muassa Italiassa. Kuvassa minulla on Personan hellemekko, Ralph Laurenin vyö, Louis Vuittonin laukku ja Guccin olkihattu.

Heinä-elokuun hellekauteen mahtui myös vierailu Maltalla. Kuva on pittoreskilta Gozolta, jossa kuulemma Angelina Jolie ja Brad Pittkin ovat viime aikoina viihtyneet. Pakko kuitenkin myöntää, ettemme nähneet pariskunnasta vilaustakaan.

Syyskuussa tapakulttuuriin keskittyvä Etiketti-kirjani (WSOY) ilmestyi. Lokakuuhun puolestaan kuului sen markkinointia muun muassa Helsingin kirjamessuilla.

Pyhäinpäivön korvilla pakenimme Välimeren risteilylle rentoutumaan ylellisellä Silversea-varustamon Silver Cloud -laivalla. Myöhemmin marraskuussa sukelsimme myös jouluisen Kööpenhaminan viikonlopputunnelmiin. Kuvassa minulla on BCBG Max Azrian tunika, Yves Saint Laurentin vyö ja Chanelin laukku.

Joulukuuhun kuului muun muassa työtehtävä Linnan juhissa, jota varten sain kaivaa esiin Diane von Furstenbergin iltapukuni ja Emilio Puccin laukkuni.

Vuosi 2014 oli täynnä hienoja hetkiä, joita voi vain muistella haikealla kaipauksella. Uskon kuitenkin, että vuodesta 2015 tulee vähintäänkin yhtä hieno. Ei ole väliä sillä, matkustaako lähelle vai kauas, tai tapaako kymmenen vai sata kiinnostavaa ihmistä. Olennaisinta ovat kaikesta huolimatta ne muistot, jotka tatuoituvat mieliimme elämän ikimuistoisista hetkistä.

Mitkä hetket ikuistuivat omassa vuodessasi Sinun mieleesi? Mikä oli upeinta ja unohtumattominta?

Fantastista uutta vuotta Sinulle!

Lämmöllä,

Mirva

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*