Kotoisa viikonloppu

Ne, jotka ovat lukeneet blogiani viime viikon mittaan, tietävät aikani kuluneen maanantaista perjantaihin töiden ohella mitä erilaisimmissa riennoissa resuamisessa. Kuluneella viikolla ohjelmaa tuntui riittävän joka illaksi drag show’sta aina muotinäytökseen. Siksi viikonlopun koittaessa halusin vain käpertyä kotiin enkä vähiten vain siksi, että pitkään potemani flunssa oli saanut yleensä suhteellisen korkean ääneni vajoamaan Eartha Kittin kanssa samoihin oktaaveihin.

Pimeys houkutti minua väsäämään ensimmäiset led-valoviritykset kotiin, vaikka olenkin luvannut puolisolleni, ettei joulukoristelu ala ennen ensimmäistä adventtia. Mutta kysehän ei ole joulu- vaan kaamosvaloista, eikö totta?

Hoivasin käheää kurkkuani nauttimalla litratolkulla Pukkan seljankukkateetä*. Lempimukini ovat Royal Copenhagenin -posliinitehtaan päivittämä versio klassikkomallistaan. Ne on aikanaan hankittu Kööpenhaminasta, jossa ramppasin yhdessä vaiheessa elämääni pari kertaa vuodessa muotiviikolla.

Vaikka sunnuntai valkeni Helsingissä aurinkoisena, näyttäytyi lauantai auttamattoman harmaana. Energiaa päivään toivat kuitenkin kylässä piipahtaneen rakkaan ystävättären tuomat ihanan tuoksuiset ruusut. Kruusattu maljakko on matkamuisto Istanbulin Grand Bazaarista.

Kotoiluviikonloppu on kuin luotu taloustöissä puuhailun parissa. Koriin olen viikannut Luhta Homen ja Gantin sisustusmalliston* pyyhkeitä. Maison Bellen ruusuntuoksuinen puhdistusaine jättää jynssäämisen muistoksi ihanan kukkaisaromin.

Viikonlopun jälkeen koti on kunnossa ja äänikin muistuttaa jo ainakin etäisesti omaani. Ennen kaikkea olen levännyt ja valmis uuden työviikon haasteisiin.

Upeaa, onnistumisten täyteistä viikkoa Sinulle!

Lämmöllä,

Mirva

 

PS. Vielä ehdit osallistua talven ihanimman Balmuir-kasmirhuivin arvontaan. Käythän osallistumassa!

 

* Tuote on saatu maahantuojan edustajalta.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*