Little Black Dress -korusarjani esittäytyminen

On iltoja, joihin asunsa haluaa suunnitella. Ja sitten on iltoja, joihin sen mielii miettiä vieläkin tarkemmin. Tänään, 22. lokakuuta oli yksi niistä. Helsingin Muotikuussa (Fabianinkatu 14) esiteltiin nimittäin VIP-vieraille keväällä lehdistön läsnäollessa lanseerattu Little Black Dress – eli LBD-korusarjani. House of Elliottille suunniteltuun minimallistoon kuuluu onyksihelmistä käsin nauhaksi sidottu pitkä kaulakoru ja ranneke, joita molempia koristaa orgaanisen muotoinen helmi ja nahkatupsu. Jutun jujuna on muuntuvuus: kaksi osaa yhdistämällä niistä saa myös vyön. Tai sitten kaulakorua voi käyttää joko rukousnauhamaisen pitkänä tai Jackie Kennedyn henkeen kolmasti kaulan ympäri kieputettuna. Sarja muuntuu kuin pikkumusta ja tuo sen asenteen vaikka farkkuasuun. Siihen kuuluvat myös korvakorut.

Minä Muotikuun elegantin emännän eli Jaana Varkin ja House of Elliottin tyylikkään perustajan Liisa Elliottin välissä. Silkkipaitani ja pitsihameeni on ammoista Max Maran valikoimaa, vyö Sonia Rykielin ja laukku Dolce & Gabbanan jo edesmenneen kakkosmalliston D & G:n. Korut luonnolllisesti kuuluvat omaan LBD-mallistooni.

LBD-korut lähikuvassa.

Muotikuu esitteli pikkumustateeman mukaisesti juhlakauden lumoavimpia luomuksia salonkimuotinäytöksessä, jonka malleina olivat liikkeen omat, viehkeät myyjät.

Ihastuttava Aino Erkinjuntti Transmeriltä tutustutti vieraat tuoksuvaan pikkumustaan: maailman klassisimman tuoksutalon Guerlainin luomaan La Petite Robe Noire -hajuveteen.

Illan juomana oli vertailut voittanut ja kehuja kerännyt Jaume Serra -cava.

Ilta oli mukava lähtölaukaus juhlakauteen, ja moni löysikin sieltä itselleen pikkumustan – osa perinteisen puvun, toiset taas korun tai tuoksun muodossa. Ihaninta pikkumustassa mielestäni onkin, että nykyään tuo Coco Chanelin 1920-luvulla luoma asu on jo muuttunut asenteeksi. Elegantilla pikkumustatuulella voit yhtä hyvin purjehtia aamupalaveriin tai oopperaensi-iltaan. Kun uskot omat tyyliisi ja ihanuuteesi, se säteilee myös muille.

Upeaa loppuviikkoa Sinulle!

Lämmöllä,

Mirva

 

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*