Love Me Do -häätapahtumassa morsiuspukutuomarina

Aika on hujahtanut taas kuin siivillä. Siksi en ole vielä ehtinyt edes jakaa tunnelmia Love Me Do -häätapahtumasta, joka pidettiin jo 1. lokakuuta Helsingin Kaapelitehtaalla. Sain ilon ja kunnian olla siellä puhumassa hääetiketistä ja -pukeutumisesta sekä tavata joukon ihastuttavia hääbloggaajia, mutta myös toimia Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija -kilpailun tuomaristossa.

love_me_do_aurora_raiskinen

Kilpailu oli lajissaan ensimmäinen ja voittaja – pukujensa istuvuudesta ja mallistonsa johdonmukaisuudesta kiitelty Aurora Raiskinen – pääsee osallistumaan myös alan eurooppalaiseen mittelöön.*

Minna Hepburn, jonka juhla-asuja kaapistani löytyy useampi, sai kunniamaininnnan.

Minä ja tuomaritoverini Teemu Muurimäki, jolla on kokemusta hääpukujen suunnittelusta Cymbelinellä ja huippumuodin luomisesta muun muassa Dolce & Gabbanalla, Bottega Venetalla sekä Giorgio Armanilla.

Muita tuomareita olivat European Bridal Weekin toimitusjohtaja Andrew Lookman, Häät-lehden päätoimkittaja Sari Yli-Salomäki sekä Love Me Do -tapahtumaa edustavat Nonna Sjöberg ja Johanna Merinen. Hän on myös nainen Amoriini-juhlasivuston takana.

Paras suunnittelija voitti. Pakko silti myöntää, että päätös on aina vaikea tehdä. Jokaisen suunnittelijan uniikkipukuun mahtuu aina niin paljon unelmia, työtä ja kunnianhimoa, että kukin kilpailutyö oli siksi yksilöllisyydessään upea.

Fantastista loppuviikkoa Sinulle!

Sydämellisesti,

Mirva

 

* Kiitos kuvasta Love Me Do -häätapahtumalle ja Henri Juvoselle.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*