Max Mara 25 vuotta Suomessa & I love me -messulippujen arvonta

Tiistai 16. syyskuuta oli varsinainen muotikuhinapäivä. Moni suuntasi viimeisen päälle laitettuna Kauppalehden Optio-gaalaan ihailemaan bisnesmuotia, toiset taas juhlimaan Max Maran neljännesvuosisadan mittaista taivalta Ritarihuoneelle.

Diane von Furstenberg
Yleensä en suosi kiilakorkoa illassa. Mutta koska Ritarihuoneen herkän lattian on kerrottu naarmuuntuvan herkästi piikkikoroista, valitsin nämä New Yorkista hankitut Diane von Furstenbergin lakeeriversiot.

Itse osallistuin jälkimmäiseen. Tilaisuudella myös tuettiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton työtä, mikä toi juhlimiseen tavallistakin enemmän hyvää mieltä.

Kuivashampoo
Työpäivän jälkeisten iltamenojen SOS-tuotteeni on Diorin Glow Maximizer -joka fuskaa hehkua uuvahtaneelle iholle. Batisten tummille hiuksille tarkoitettu kuivasampoo antaa tukea, muttei tuo ikävää harmautta kutreihin.

Minulla on pitkä ja lämmin suhde Max Maraan. Kun palasin vähän päälle parikymppisenä Englannista opiskelemasta ja muutin Helsinkiin, kituutin mielihyvin jauhelihapastalla ja kaurapuurolla (nuorisolle tiedoksi: silloin pikanuudeleita ei vielä tunnettu) saadakseni säästettyä johonkin tyylikkään italialaistalon neuleista, topeista tai vaikka asusteista.

Noihin 1990-luvun vaatteisiin en saa valitettavasti mahdutettua itseäni enää edes vaseliinilla, sillä painovoima ja parantunut ruokalista ovat tehneet tepposensa. Monista asusteista minulla edelleen on iloa.

Emilio Pucci
Emilio Puccin iltalaukkuun mahtuvat vain tähdellisimmät, joten turhaa roinaa ei tule raahattua mukana. Maltalta ostettu emaloitu filigraanirannerengas on hopeaa.

Silloin myös tutustuin Max Maran haltijakummiin Suomessa, ihastuttavaan Eila Koposeen, joka merkin meille toi. Hän oli myös Ritarihuoneella läsnä, samoin kuin Eilan aikoinaan myyjättäreksi rekrytoima Helena Granfors, joka nykyään luotsaa muotimyymälää sen toimitusjohtajana Helsingissä.

Mirva
Hyvässä seurassa illan kauniin ja karismaattisen emännän Helena Granforsin seurassa. Moët-Chandonin Suomen maajohtaja Pekka Ylänkö vastasi illan samppanjasta.

Ritarihuone oli paikkana mielestäni nappivalinta, sillä jo sen ovenkahvaan tarttuessa vieraalle tulee vähintäänkin ylevä olo.

Mirva
Valitsin ilta-asukseni New Yorkista hankkimani Diane von Furstenbergin silkkisifonkisen iltakaftaanin.

Lisäglamouria huokui tähtiesiintyjästä, valloittavan virtuoosimaisesta sopraano Johanna Rusanen-Kartanosta, jonka upeat tulkinnat Summer Timesta ja Con te Partirosta saivat silmämeikkini vaaravyöhykkeelle liikutuksesta johtuvan kyynelkanavien vilkastumisen vuoksi.

Upea oli tietenkin myös näytös, jota tähdittivät upeat bisnesnaiset ja tunnetut kasvot kuvataiteilija Elvi Rangellista aina tv-persoona Anna-Liisa Tilukseen. Kaiken kaikkiaan tilaisuudesta jäi hyvä maku suuhun – jonka yhteydessä ei sovi unohtaa siellä tarjoiltua, Helsingin herkullisinta tiramisua.

Tiramisu
Nam, mikä tyyliherkku! Tämän tiramisun moni ikuisti kännykkökamerallaan.

Syksy on siitä ihanaa aikaa, että upeita muotitapahtumia on tiedossa lisää. Siksi haluan myös jakaa tämän ilon kanssasi. Olen saanut Messukeskukselta lippuja 17.−19.10. järjestettäville I love me -messuille. Lähetäthän minulle viestiä (mirva.saukkola@gmail.com) ja kerrot, mikä muodissa kiehtoo Sinua tai miten se tekee elämästäsi kauniimpaa. Arvon viisi kahden lipun pakettia, jotka voittajat saavat kotiinsa postitettuina.

Meilaillaanhan siis pian.

Aurinkoista päivää!

Sydämellisin toivotuksin,

Mirva

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*