Moët & Chandon Mattolaiturilla

Monien ystävieni kesäisten Facebook-päivitysten perusteella Kaivopuiston rannassa sijaitseva Mattolaituri-terassi on kivunnut (taas tänäkin vuonna) suvi-Helsingin suosituimmaksi menopaikaksi. Oma kesäni hujahti enemmänkin matkaillen ja veneillen, joten lystikkäät terassitunnelmat jäivät väliin. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan. Niinpä suuntasin lauantaina 15. elokuuta Moët & Chandon -samppanjatalon Mattolaiturilla järjestämään vip-iltapäivään. Tunnelma oli kuin Rivieralla: aurinko helli lämmöllään ja hiekka tuntui hehkuvalta sandaalinpohjien alla.

Tilaisuuden teemajuomana oli kesäsamppanjaksi räätälöity, muutamia vuosia sitten ensimmäisen kerran esitelty Moët & Chandon Ice Imperial, joka nimensä mukaan tarjotaan raikkaasti jäiden kera. Sekaan voi lisätä mintunlehtiä tai vaikka appelsiiniviipaleen.

Marjavartaat kuuluivat raikkaaseen kattaukseen.

Samppanjan seuralaisena tarjottiin antipastoja ja viettelevän herkullisia, granola-pohjaisia jälkiruokia.

Minä tilaisuutta järjestäneen Tarja Runstenin ja Tommy Hilfigerin maajohtajana toimivan rakkaan ystäväni Jari Karjalaisen (toinen vas.) seurassa. Tyylikäs herrasmies vasemmalla on mukava uusi tuttavuus David New Yorkista.

Valitsin helteisen iltapäivän asuksi Sonia by Sonia Rykielin vilpoisan kesämekon. Vyö on Fendin, käsilaukku 1970-luvulla valmistettu Dior-vintagelöytö.

Vielä kaverikuva, jossa Mattolaiturin sijainnin upeus ja häikäisevänä välkehtivä meri korostuvat.

Oli muuten fantastista huomata, että sääennuste lupaa kesän jatkuvan taas koko tämän viikon. Loistavat mahdollisuudet siis veneilyyn, piknikille, terassikäynneille ja kaikelle muulle mahtavalle, joiden parissa voi viettää ikimuistoisia hetkiä ystävien seurassa. Niitä kelpaa sitten muistella rospuuttokaudella.

Aurinkoista maanantaita Sinulle!

Lämmöllä,

Mirva

 

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*