Pitkän matkapäivän ilta

Heissan, ja terveiset taas täältä Amerikan mantereelta! Tällä hetkellä tosin olen sykkivän New York Cityn sijaan perinteikkäässä ja somassa Princetonin yliopistokaupungissa, sillä huomenna tutustun huippuarvostetun alma materin kehittämään Exuviance-ihonhoitosarjaan ja lääketieteen osaajiin sen takana.

matkalaukku

Olen treenaantunut matkustamaan kevyesti. Matkustamoon mukaan tulevaa Lulu Guinnessin laukkua pakatessa on hyvä jo miettiä, mikä vie vain turhaa tilaa muualla kuin kotona. Diane von Furstenbergin käsilaukkuun sujahtaa vaivatta vaikka tietokone.

Lento meni kuten kuvitella saattaa eli hitusen tuskaisena kelloa vilkuillen ja jalkoja oikoen. Rankinta lennoissa nykyään mielestäni onkin käsien ja kynsinauhojen kuivuminen kalaharimaisen kuiviksi koneellisesti ilmastoidussa matkustamossa. Onneksi hotellihuoneessa odotti Exuviancelta tervehdyspussukka, joka tuli saman tien käyttöön.

exuviance

Käsivoide ja rohtuneen kuivaa kasvojen ihoa saman tien rauhoittava Evening Restorative Complex ovat lennon jälkeen nappivalinnat.

Perillä Princetonissa isäntämme veivät meidät kutsuvieraat (mukana on myös kauneusalaan hullaantuneita kirjoittajia muista Pohjoismaista) syömään rentoon Mediterra-ravintolaan (29, Hulfish St., Princeton). Siellä ahmaisin mitä maittavimman ankka-annoksen, vaikka olinkin jo parissa kuukaudessa ehtinyt liki unohtaa amerikkalaisravintoloiden suuruudenhullun mitoituspolitiikan.

mediterra_ankka

Nyt hipihiljainen ja upottavan ihanalla sängyllä varustettu hotellihuone kutsuu höyhensaarille.

nassau_inn

Nassau Innin (Tea Palmer Square, Princeton) peti on kyllin leveä vaikka X-asennossa nukkumiseen.

Good night – lisää uutisia Amerikasta taas pian!

Lämpimin toivotuksin,

Mirva

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*