Sydämellisesti tervetuloa Westerbackin vip-iltaan!

On työtehtäviä, jotka eivät niin hotsita (kuten menotositteiden arkistointi) ja sitten on mukavia työtehtäviä. Parasta kaikesta, välillä eteen ilmestyy projekteja, joista on kerta kaikkiaan innoissaan. Omalla kohdallani sellainen osui kohdalle, kun minua pyydettiin emännöimään Helsingin kunnianarvoisimpiin kulta- ja kellosepänliikkeisiin kuuluvan Westerbackin (Keskuskatu 5) vip-iltaa 24. helmikuuta klo 17-20. Mikä mukavinta, saan kutsua teistä blogini ihanista lukijoista kymmenen aveceineen mukaan. Jos haluat mukaan juhliin siemailemaan Ekbergin pikkusyötävien kera kuohuvaa, tutustumaan timantteihin & kelloihin sekä nauttimaan illan esiintyjän, Uuden Musiikin kilpailussakin nähdyn Jouni Aslakin musiikista, toimi seuraavasti: lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen mirva.saukkola@gmail.com. Tilaisuus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoitan, kun paikat ovat menneet nopeimmille.

Vaikka 1897 perustettu Westerback kuuluu Suomen vanhimpiin luksusliikkeisiin, se on kaikkea muuta kuin vanhoillinen. Illan mittaan tutustumme muun muassa uuteen sormusmallistoon, joka on inspiroitunut sukupuolineutraalista avioliittolaista. Tyylikkäissä sormuksissa on käytetty muun muassa mustia timantteja.

Westerback tunnetaan huimasta kellomerkkikavalkadistaan, joista Hermès kuuluu omiin unelmiini.

Carl. F. Buchererin upeita kelloja koristavat klassisesti timantit ja liskonnahkaranneke.

Illassa tullaan myös näkemään muodin maestron Jukka Rintalan pukuja.

Sydämellisesti siis tervetuloa Westerbackille! Olen varma, että edessämme on ihanan elämyksellinen ilta.

Toivon, että tämä päivä on Sinulle onnekas, vaikka elämmekin perjantaita ja kolmattatoista päivää. Nauti huomenna myös ystävänpäivästä!

Lämmöllä,

Mirva

 

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*