Syksyn juhlatyylini & I love me -messulippuarvonnan voittajat

Miten Sinun viikonloppusi sujui? Minulla oli rehellisyyden nimissä kalenteri tungettu kenkälusikalla täyteen tekemistä. Varsinkin lauantaina saimme suhata kellon tikittäessä taksilla paikasta toiseen, kun ensin osallistuimme Espoossa ystäväperheen nuorukaisen konfirmaatiojuhliin, ja sieltä saimme jatkaa liki suoraan railakkaisiin tupaantulijaisiin Helsingin keskustassa. Mutta molemmissa kekkereissä oli ratkiriemukasta!

Lauantain asustekimara: Chanelin laukku, Maison Michelin rusettipanta ja Hietalahden kirpputorilta löytyneet Wedgwoodin keraamiset kameekorvakorut.

Hieman hupsu, mutta kuitenkin hyväntuulinen juhla-asuni rakentui By Malene Birgerin armottoman kimmeltävän paljettimekon ympärille. Se on mainio vaate: läikkyneet kahvitahrat eivät taatusti näy.

Ilta venyi pikkutunneille loistavassa seurassa tupareita juhliessa. Rakkaiden ystäviemme saamista tupaantuliaislahjoista minuun teki erityisen vahvan vaikutuksen kaunis, nahkakantinen vieraskirja, joka oli sidottu käsin Juhani Roinisen kirjasitomossa (Korkeavuorenkatu 5).  Se laittoi miettimään sen, tallennammeko todella elämän hienoimpien hetkien tunnelmat kyllin kestävästi. Riittääkö silkka selfieiden räpsiminen kännykkäkameralla vai kantaisivatko ajatuksella käsin kirjoitetut sanat kauemmaksi?

Tämän innoittaman päätin seuraavana aamuna hyllyttää ajatukset pikaisesti naputellusta tekstarista tai viestistä isäntäväen FB-seinillä, ja tartuin sen sijaan mustekynään. Posteljooni kiikuttaa nykyään niin harvoin enää ilahduttavia viestejä, että kiitoskortin kirjoittaminen silloin tällöin on paikallaan – varsinkin, kun ilta oli yhtä ikimuistoinen kuin meillä.

Upeaa syysviikon jatkoa Sinulle!

Sydämellisin toivotuksin,

Mirva

PS. I love me -messulippujen arvonnan voittajat ovat nyt selvinneet. Kiitos ihanista & inspiroivista viesteistänne, joissa kerroitte suhteestanne muotiin. Kaikki niistä olivat yhtä fantastisia lukea, mutta sokkoarvonta suosi seuraavia: Eveliina Iso-Koivisto, Heli-Hannele Pehkonen, Minna Beauregard, Anita Törni & Janni Halonen. Kaikille voittajille postitetaan kahden hengen lippupaketti kotiin.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*