Urban Decay tuli Suomeen

Eilinen työpäiväni päättyi rocktähtikimallukseen, kun kalifornialaisen kulttimerkki Urban Decayn meikit esiteltiin joukolle kutsuvieraita Club Capitalissa Helsingin ytimessä. Särmikkäästä sävyvalikoimastaan ja meikille huikeaa kestävyyttä antavista pohjustus- ja kiinnitystuotteista tunnettua sarjaa olikin jo odotettu tänne – ja tiedän monen raahanneen sen avainaarteita ulkomailta jo pitkään.

Pääsin perehtymään brändin maailmaan jo aiemmin tänä kesänä, kun sain haastatella Urban Decayn aurinkoista ja pulppuavan energistä perustajaa Wende Zomniria viime viikolla ilmestyneeseen Annaan. Wenden oivaltavat meikkivinkit pääset lukemaan tästä linkistä.

Valitsin hellesäähän Diane von Fürstenbergin vilpoisan kaftaanin, Christian Louboutinin sandaalit ja Chanelin näppärän pikkulaukun. Maison Michelin ketjupanta on löytynyt ammoisia aikoja sitten pariisilaisesta Le Bon Marché -tavaratalosta.

 

Rock-konserttityyliin saimme VIP-passit kaulaamme jo ovella.

Urban Decayn lahjakkaat meikkitaiteilijat tekivät vieraille pikameikkejä ja opastivat tuotteiden käyttöön.

Vieraiden joukossa oli kauniita ja karismaattisia julkisuuden henkilöitä. Itse pääsin juttusille ja kaverikuvaan Suomen rock-uskottavimman pariskunnan eli Angela ja Andy McCoyn kera.

Urban Decayn tuotteet löytyvät nyt siis Sokokselta ja sen verkkokaupasta. Käy kurkistamassa ja löydä sisäinen rock-tähtesi!

Kimaltavaa keskiviikkoa!

Aurinkoisin terveisin,

Mirva

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*