Vichyn kesälounas

Tämän kesän ei voi kehua hellineen Suomea helteillään. Päinvastoin. Kumisaappaat, sateenvarjo ja vähintään 40 denierin sukkahousut ovat tulleet tarpeeseen liki joka päivä. Näin oli myös keskiviikkona 24. kesäkuuta – sehän oli muuten juhannuksen alkuperäinen paikka, kunnes työelämän tehostamisen vuoksi juhla siirrettiin 1950-luvulla lähemmäs viikonloppua – jolloin ranskalainen kosmetiikkabrändi Vichy tarjosi tyylikkään kesälounaan Boathouse-saariravintolassa joukolle kauneudesta bloggaavia naisia.

boathouseLiuskasaareen lautalla saapuessamme satoi kissoja ja koiria. Sen verran koiranilma kuitenkin rauhoittui, että pystyimme ottamaan ryhmäkuvan. Alarivissä oikealla ovat tilaisuuden kolme emäntää: pr-vastaava Nora Soini, Vichy Dermablend -meikkitaiteilija Laura Andersson ja brändiä Suomessa luotsaava Tuire Grundström.

kukat_boathouse

Kesä oli loihdittu sisätiloihin kauniilla kukka-asetelmilla.

moet_chandon_boathouse

Tilaisuus skoolattiin alkaneeksi Moët-Chandonin raikkaalla samppanjadrinkillä.

burger_boathouse

Tarjoiluna oli muun muassa mutkattomia gourmet-burgereita.

laura_andersson_mirva_saukkola

Dermablendin virallinen meikkitaiteilija, lahjakas Laura Andersson ja minä olemme vanhoja tuttuja.

dermablend

Aurinkotuotteiden ohella esillä oli Vichyn Dermablend-meikkisarja, joka on tuonut pelastuksen monelle iho-ongelmista kärsivälle. Itse olen havainnut sen meikkivoiteiden kestävyyden pelastavan monia kukonlaulusta iltahämärään ulottuvia työpäiviä.

vichy

Kun puhutaan Vichystä, ei koskaan kannata unohtaa suihkepulloon pakattua lähdevettä. Toimisto-olosuhteiden ohella se on liki välttämätön pelastaja kuivaihoiselle etenkin mannerten välisille lennoille. Sitä varten löytyy muuten 50 millilitran matkapakkaus.

Sydämellinen kiitos vielä kerran Vichylle upeasta tilaisuudesta! Lämminhenkinen lounas sisätiloissa saatteli mukavasti kesätunnelmaa rankkasateenkin keskellä.

Kaunista viikonloppua Sinulle!

Aurinkoisin ajatuksin,

Mirva

 

Kiitos kaikista kuvista Eero Kokolle!

 

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*