Victoria’s Secret -myymälän avajaiset Viking Gracella

Sain taannoin tiedon, että legendaarinen alusvaateketju Victoria’s Secret avaa ensimmäisen myymälänsä Suomeen. Eikä siinä vielä kaikki. Kyseessä oli myös maailman kaikkien aikojen ensimmäinen kelluva Victoria’s Secret, sillä myymälä avautui nyt tiistaina 18. marraskuuta Turun ja Tukholman välillä seilaavalle Viking Grace -laivalle. Olin muun lehdistön ohella mukana menossa aalloilla ihaillemassa alusvaatetaivaan avautumista.

Vaikka avajaisissa ei ollutkaan ketään spektaakkelimaisten muotinäytösten enkeleistä paikalla, myymälän sisustuksessa riitti silti seksikkyyttä ja ylellisyyttä.

Kesällä New Yorkissa asuessani minulle tuli tutuksi etenkin Sohossa Broadwayn varrella sijaitseva Victoria’s Secret -putiikki. Kuten siellä, myös täällä huimaavan hurmaava tuoksubaari oli sijoitettu heti myymälän sisäänkäynnin eteen.

Ne ihanat pitsit & pikkuhousut! Rintaliivejä myymälässä ei ole myynnissä.

Myös asustevalikoima näyttäytyi mittavana. Laukkujen ja meikkipussien lisäksi siitä löytyi monia matkustavaisille sopivia tuotteita passin suojuksisista adapterikoteloihin.

Herkullisen värinen käsilaukku sai aikaan ihastuksen huokauksia. Tuotteiden hinnat olivat suunnilleen samat kuin jenkkilässä, sillä tax free -hinnoittelu madalsi niitä.

Silkkihuivien valikoima ei ollut hullumpi, vaan pikemminkin hullaannuttava. Kuvassa toisena vasemmalla oleva, leopardikuvioinen luomus lähti kassan kautta kotiini.

Viking Linen trendiguru Eva Rehnström eli nainen, joka neuvotteli Victoria’s Secretin Suomeen ja minä. Mekkoni on Max Maran Weekend-mallistoa, vyö Yves Saint Laurentin ja pörröliivi Red Valentinon. Kasseissa on monenlaista pukinkonttiin  päätyvää.

Lämpimimmät terveiseni siis Itämeren aalloilta – joskin tuntuu, että New York saapui vihdoin tänne! Oletko Sinä innostunut muuten shoppailemaan Victoria’s Secretissä maailmalla? Mitä muita kansainvälisiä putiikkeja, joita täältä vielä puuttuu, toivoisit tulevan myös Suomeen?

 

Sydämellisin toivotuksin,

Mirva

PS. Ihanan Balmuir-kasmirhuivin arvonta jatkuu blogissani – käythän osallistumassa!

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*