Vierailu Raakel Lignellin Studio 55 -ohjelmassa & I love me -messut

Perjantai 17. lokakuuta oli minulle varsinainen Pasila-päivä. Suhahdin taksilla jo rutkasti ennen auringonnousua Ilmalan Pöllölaaksoon, sillä kaunis ja karismaattinen Raakel Lignell oli kutsunut minut vieraakseen MTV3:n Studio 55 -ohjelmaansa rupattelemaan Etiketti-kirjastani (WSOY) sekä käytöskulttuurin muutoksesta. Ennen ohjelmaa sain tietenkin kasvoilleni kovissa studiovaloissakin sinnittelevän meikin.

Raxu ja minä vertailemassa opustani vuoden 1961 Käytöksen kultaiseen kirjaan. Kyseinen teos oli viehkeä sukellus menneeseen maailmaan, mutta sen esittämä sääntö esimerkiksi siitä, ettei nainen koskaan voi puhutella tarjoilijaa vaan hänen on välitettävä tilauksensa ja toiveensa miesseuralaisensa kautta, jättäisi monen yksin matkustavan bisnesnaisen vatsan nykyään kurnimaan nälästä. Maailma siis muuttuu ja hyvä niin!

Mekkoni on Halston Heritagen mallistoa, kaulakoru Chanelin vintage-löytö (tai ainakin melkein sillä hilkulla, sillä se on valmistettu 1980-luvulla). Korvikset löytyivät pari vuotta sitten Istanbulin pääbasaarista.

Juttuhetkemme löytyy edelleen Katsomosta, josta voit sen halutessasi tsekata.

Iltapäivän olin varannut Helsingin messukeskuksessa järjestettäville I love me -messuille, jonne arvoin myös taannoin blogissani lippuja. Siellä kummasteltavaa riitti: eri hallit täyttyivät kauneustuotteista, muodista, koruista ja kelloista sekä häähumusta. Messut ovat auki yhä tämän ja huomisen päivän, joten vielä ennätät mukaan. Myös lahjakkaan Teri Niitin stailaama syysmuodin näytös kannattaa katsoa. Niitä pidetään päivän mittaan onneksi useampi.

Alla muutama minun messubongauksistani:

Kaupungin kauneimmista kankaista tunnetun Villisilkin osastolla riitti väriloistoa juhlakauteen.

Jonkinlaisen koukuttumissuhteen minulle aiheuttanut Bukowskis Market -nettihuutokauppa esitteli jaloista metalleista ja kivistä valmistettuja vintage- ja second hand -koruja.

Räyh, vain kynnet puuttuvat! Muotimaestro Jukka Rintalan osastolla ihastelin sähäköitä pantterisormikkaita.

Mukavaa messupäivää siis Sinulle, jos sinne suuntaat!  Muussa tapauksessa, nauti lauantaistasi – vietit sen sitten sienimetsässä tai shoppailukierroksella.

Sydämellisin toivotuksin,

Mirva

 

PS. Vielä ehdit osallistua blogini Versace-kisaan, jossa on palkintona hurmaavia tuoksuja. Lue lisää tästä.

0 Comments

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*